Пиріжки з картоплею – 6 смачних рецептів смажених, печених пиріжків

З додаванням грибів

Інгредієнти: 430 г листкового дріжджового тіста, півкіло картоплі, 130 г свіжих печериць, ріпчаста цибулина, сіль, спеції за смаком.

  • Картопля вариться в солоній воді до готовності і розминається в пюре.
  • На будь-якому жирі обсмажують кубики цибулі і дрібні шматочки грибів.
  • Для начинки з’єднуються маси з першого і другого кроків. За смаком суміш досаливается і присипається приправами.
  • З готового тіста формуються невеликі коржі і начинюються сумішшю з картоплі та грибів. Використовувати начинку можна тільки після повного його охолодження.
  • Такі пиріжки з картоплею і грибами запікаються в добре розігрітій духовці близько півгодини.

    Дивіться також:  Як правильно вибрати стиглий ананас в магазині при покупці?