З начинкою з шинки і сиру
Рулетики з лаваша з шинкою і сиром легко брати з собою на пікнік, давати в школу дітям, або на роботу до чаю. Зробіть їх більше, почастуєте друзів і колег, вони залишаться приємно здивовані. Тільки не скупіться на шинку: вона повинна бути смачною, не розвалюватися. Нехай це буде куряча шинка, але дуже якісна. А сир важливо вибрати смачний, що відмінно розплавиться.
Підготуємо:
- великий лист тонкого лавашу;
- 2 яйця;
- 150 г гостренького сиру;
- 200 г шинки;
- соняшникова олія для смаження.
Як готувати:
- Лаваш ріжемо великими смужками: розраховуйте так, щоб вийшли щільні роли (в іншому випадку, начинка просто почне вивалюватися з пиріжків).
- Шинку нарізаємо тонкою соломкою, сир тремо на тертці. Змішуємо начинку до однорідної маси.
- У смужки кладемо начинку, загортаємо ролами.
- Яйця збиваємо і макаємо в них наші пиріжки.
- Обсмажуємо на розпеченій сковорідці з двох сторін.
Гарячі роли-пиріжки викладемо, дамо трохи охолонути і їмо. Сир всередині розплавляється, перемішується з шматочками шинки, утворюючи казково апетитну начинку. Закуска настільки ж чудова, як і елементарна у приготуванні.