Пиріжки з лаваша на сковороді і в духовці – 8 швидких рецептів

З начинкою з шинки і сиру

Рулетики з лаваша з шинкою і сиром легко брати з собою на пікнік, давати в школу дітям, або на роботу до чаю. Зробіть їх більше, почастуєте друзів і колег, вони залишаться приємно здивовані. Тільки не скупіться на шинку: вона повинна бути смачною, не розвалюватися. Нехай це буде куряча шинка, але дуже якісна. А сир важливо вибрати смачний, що відмінно розплавиться.

Підготуємо:

  • великий лист тонкого лавашу;
  • 2 яйця;
  • 150 г гостренького сиру;
  • 200 г шинки;
  • соняшникова олія для смаження.

Як готувати:

  • Лаваш ріжемо великими смужками: розраховуйте так, щоб вийшли щільні роли (в іншому випадку, начинка просто почне вивалюватися з пиріжків).
  • Шинку нарізаємо тонкою соломкою, сир тремо на тертці. Змішуємо начинку до однорідної маси.
  • У смужки кладемо начинку, загортаємо ролами.
  • Яйця збиваємо і макаємо в них наші пиріжки.
  • Обсмажуємо на розпеченій сковорідці з двох сторін.

Гарячі роли-пиріжки викладемо, дамо трохи охолонути і їмо. Сир всередині розплавляється, перемішується з шматочками шинки, утворюючи казково апетитну начинку. Закуска настільки ж чудова, як і елементарна у приготуванні.

Дивіться також:  Бефстроганов з свинини – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху