Пиріжки з лаваша на сковороді і в духовці – 8 швидких рецептів

З фаршем в духовці

Варіант пиріжків з фаршем в духовці самий ситний, обожнюваний чоловіками. Два-три пиріжка – повноцінний вечерю, а як вони поєднуються з трав’яним чаєм! М’ясо використовуйте будь – куряче, яловиче, свиняче. Не пошкодуйте цибулі для соковитості начинки.

Якщо попередньо зварити шматок м’яса, прокрутити його, додати цибулю, обсмажений на маслі, вийде дієтичний варіант, який підходить для дитячого харчування.

Нам потрібні:

  • 2 пласта лаваша;
  • м’ясний фарш – 400 г;
  • велика ріпчаста цибулина;
  • 2 яйця;
  • сіль за смаком;
  • 60 г вершкового масла;
  • соняшникова олія.

Інструкція по приготуванню:

  • М’ясо обсмажуємо з цибулею на середньому вогні. Даємо трохи охолонути.
  • Лаваш ріжемо великими смужками. В центр викладаємо м’ясо, скручуємо рол, маку все в збиті яйця.
  • Викладаємо на деко, змащене рослинним маслом або покритий пергаментом.
  • Випікаємо при 200 градусів 15 хвилин. Не перетримуйте! Пиріжки легко пересушити. З’явилася скориночка – виймайте пиріжки з духовки.

Рум’яні м’ясні рулетики викладемо на велику тарілку, прикрасимо зеленню. Можна потерти на теплі пиріжки сир: він розплавиться, і вони стануть ще смачніше.

Дивіться також:  Ліниві пельмені — 6 рецептів
Прокрутка до верху