Готуємо з сиром
Побалувати солодкими пиріжками рідних – святе. Особливо, коли особливих складнощів у приготуванні десерт немає. Пачка сиру, цукор, трохи сметани, ванілін і лаваш – все, щоб знадобиться для приготування пиріжків з сиром. Замість сиру можна використовувати готову сирну масу з будь-яким наповнювачем: цукатами, горіхами, шоколадною крихтою, кокосовою стружкою, родзинками;
Точну кількість інгредієнтів:
- 250 г сиру;
- 100 г сметани будь-якої жирності;
- 2 листи лаваша;
- ванільний цукор – пакетик;
- рослинна олія для обсмажування;
- 2 яйця;
- цукор – за смаком.
Як готувати:
- Змішуємо сир, сметану, ванілін. Сластим. Повинна вийти однорідна маса.
- Лаваш ріжемо прямокутниками, в центр покласти начинку, складаємо конвертиком.
- Макаємо в збите яйце і тут же обсмажуємо до скоринки.
Сирні пиріжки викладаємо на паперовий рушник. Вони виходять хрусткими, з ніжною сирною начинкою. Дивовижно смачно їсти їх з холодним молоком або журавлинним морсом!