Пиріжки з лаваша на сковороді і в духовці – 8 швидких рецептів

Готуємо з сиром

Побалувати солодкими пиріжками рідних – святе. Особливо, коли особливих складнощів у приготуванні десерт немає. Пачка сиру, цукор, трохи сметани, ванілін і лаваш – все, щоб знадобиться для приготування пиріжків з сиром. Замість сиру можна використовувати готову сирну масу з будь-яким наповнювачем: цукатами, горіхами, шоколадною крихтою, кокосовою стружкою, родзинками;

Точну кількість інгредієнтів:

  • 250 г сиру;
  • 100 г сметани будь-якої жирності;
  • 2 листи лаваша;
  • ванільний цукор – пакетик;
  • рослинна олія для обсмажування;
  • 2 яйця;
  • цукор – за смаком.

Як готувати:

  • Змішуємо сир, сметану, ванілін. Сластим. Повинна вийти однорідна маса.
  • Лаваш ріжемо прямокутниками, в центр покласти начинку, складаємо конвертиком.
  • Макаємо в збите яйце і тут же обсмажуємо до скоринки.

Сирні пиріжки викладаємо на паперовий рушник. Вони виходять хрусткими, з ніжною сирною начинкою. Дивовижно смачно їсти їх з холодним молоком або журавлинним морсом!

Дивіться також:  Котлети з індички – 7 рецептів соковитих і м’яких котлет
Прокрутка до верху