З начинкою з курячої печінки і цибулі
Щоб зробити такі пиріжки, можна замісити бездріжджове тісто на воді.
Для страви потрібно:
- 0,3 л води;
- яйце;
- 40 мл олії;
- 20 – 25 г цукру;
- 5 – 7 г солі;
- 10 – 12 г харчової соди;
- 0,45 кг борошна;
- 0,35 кг курячої печінки;
- велика цибулина;
- зелень;
- спеції.
Процес приготування:
- Прокрутити в м’ясорубці курячу печінку, обсмажити з цибулею і залишити остигати. Потім покласти спеції, різану зелень і старанно вимішати.
- Збити яйце з цукром і сіллю, налити рослинне масло, після чого розвести суміш водою.
- Додати в отриманий склад харчову соду, а потім почати всипати борошно, поки основа не перестане приставати до рук.
- Розділити заготовку на шматочки, сформувати з них пиріжки і посмажити їх на сковорідці.
При створенні цієї страви можна додати в начинку не ріпчаста, а подрібнений зелений лук.