Пиріжки з печінкою — 7 рецептів

З начинкою з курячої печінки і цибулі

Щоб зробити такі пиріжки, можна замісити бездріжджове тісто на воді.

Для страви потрібно:

  • 0,3 л води;
  • яйце;
  • 40 мл олії;
  • 20 – 25 г цукру;
  • 5 – 7 г солі;
  • 10 – 12 г харчової соди;
  • 0,45 кг борошна;
  • 0,35 кг курячої печінки;
  • велика цибулина;
  • зелень;
  • спеції.

Процес приготування:

  • Прокрутити в м’ясорубці курячу печінку, обсмажити з цибулею і залишити остигати. Потім покласти спеції, різану зелень і старанно вимішати.
  • Збити яйце з цукром і сіллю, налити рослинне масло, після чого розвести суміш водою.
  • Додати в отриманий склад харчову соду, а потім почати всипати борошно, поки основа не перестане приставати до рук.
  • Розділити заготовку на шматочки, сформувати з них пиріжки і посмажити їх на сковорідці.

При створенні цієї страви можна додати в начинку не ріпчаста, а подрібнений зелений лук.

Дивіться також:  Тісто на кефірі для пирога – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху