З додаванням картоплі на сирному тісті
Печінка чудово поєднується з картоплею, а якщо зробити пиріжки на тесті з сиру, випічка вийде особливо ніжною.
В процесі роботи знадобиться:
- 0,2 кг жирного сиру;
- 2 яйця;
- 35 г цукру;
- трохи солі;
- просеянная борошно (скільки візьме» основа);
- 0,25 – 0,3 кг печінки;
- кілька картопляних бульб;
- кріп;
- відповідні спеції.
Порядок роботи:
- Зварити картоплю і печінку, остудити і прокрутити на м’ясорубці. Після цього отриманий фарш змішати з сіллю, спеціями і рубаною зеленню.
- Протерти сир крізь сито або провернути в м’ясорубці і додати до печінково-картопляної маси.
- Ввести яйце, цукор і сіль, розмішати до однорідності.
- Потроху всипати борошно, поки основа не перестане липнути до долонь. Потім розділити її, розкачати невеликими кружечками, заповнити їх начинкою і зліпити пиріжки.
Після цього залишиться тільки посмажити порції на гарячому маслі і викласти на тацю, застелений папером.