Пиріжки з печінкою — 7 рецептів

З додаванням картоплі на сирному тісті

Печінка чудово поєднується з картоплею, а якщо зробити пиріжки на тесті з сиру, випічка вийде особливо ніжною.

В процесі роботи знадобиться:

  • 0,2 кг жирного сиру;
  • 2 яйця;
  • 35 г цукру;
  • трохи солі;
  • просеянная борошно (скільки візьме» основа);
  • 0,25 – 0,3 кг печінки;
  • кілька картопляних бульб;
  • кріп;
  • відповідні спеції.

Порядок роботи:

  • Зварити картоплю і печінку, остудити і прокрутити на м’ясорубці. Після цього отриманий фарш змішати з сіллю, спеціями і рубаною зеленню.
  • Протерти сир крізь сито або провернути в м’ясорубці і додати до печінково-картопляної маси.
  • Ввести яйце, цукор і сіль, розмішати до однорідності.
  • Потроху всипати борошно, поки основа не перестане липнути до долонь. Потім розділити її, розкачати невеликими кружечками, заповнити їх начинкою і зліпити пиріжки.

Після цього залишиться тільки посмажити порції на гарячому маслі і викласти на тацю, застелений папером.

Дивіться також:  Випічка з листкового тіста — 33 рецепта приготування з дріжджового тіста
Прокрутка до верху