Пиріжки з печінкою — 7 рецептів

Пиріжки з печінкою і рисом

Пиріжки з печінкою і рисом вийдуть оригінальними, якщо додати в начинку подрібнену курагу. Незважаючи на несподіване поєднання, смак випічки буде вище всяких похвал.

Для страви знадобляться:

  • 0,45 – 0,55 л кефіру;
  • 20 – 25 г сухих дріжджів;
  • яйце;
  • 30 – 35 г цукру;
  • сіль;
  • 0,85 кг борошна;
  • 0,45 кг печінки;
  • 0,1 кг рису;
  • 0,15 кг кураги;
  • чорний перець.

Процес роботи:

  • Розчинити в склянці кефіру цукор сухі дріжджі і залишити на чверть години.
  • Розтерти яйце з сіллю, розвести її кефіром і ретельно перемішати.
  • З’єднати опару з яєчно-кефірної сумішшю, всипати борошно, вимісити тісто і залишити підходити.
  • Зварити печінку і рис, курагу обшпарити окропом.
  • Прокрутити субпродукт і сухофрукти на м’ясорубці, змішати з крупою, присмачити сіллю і приправами.
  • Коли тісто підніметься, розділити його і виліпити порції.

Можна смажити пиріжки з печінкою і рисом на сковороді або відправити їх в духовку, попередньо змастивши яєчним жовтком.

Дивіться також:  Чізкейк – 11 смачних рецептів приготування чізкейку
Прокрутка до верху