З яйцем з листкового тіста
Приготування листкового тіста — досить трудомісткий процес, тому краще придбати його в замороженому вигляді.
Для пиріжків з печінкою і яйцем знадобиться:
- 0,5 кг листкового тіста;
- 0,3 кг печінки;
- 3 – 4 яйця;
- пучок зеленої цибулі;
- сіль і приправи;
- кунжутне насіння.
Процес роботи:
- Розкрити упаковку з тестом і викласти його на тарілку, щоб воно розморозилося.
- Зварити печінку, яйця, пропустити субпродукт через м’ясорубку.
- Яйця очистити і дрібно порубати. Порізати зелену цибулю, змішати з печінкою і яєчної крихтою. Начинку посолити і приправити спеціями.
- Обробити розморожене тісто на прямокутні шматочки, викласти на них начинку, сформувати заготовки-трикутники і помістити їх на деко, застелене папером.
- Змастити порції жовтком і відправити запікатися.
За кілька хвилин до того, як вийняти з духовки деко, потрібно посипати пиріжки кунжутним насінням.