Пиріжки з печінкою — 7 рецептів

З яйцем з листкового тіста

Приготування листкового тіста — досить трудомісткий процес, тому краще придбати його в замороженому вигляді.

Для пиріжків з печінкою і яйцем знадобиться:

  • 0,5 кг листкового тіста;
  • 0,3 кг печінки;
  • 3 – 4 яйця;
  • пучок зеленої цибулі;
  • сіль і приправи;
  • кунжутне насіння.

Процес роботи:

  • Розкрити упаковку з тестом і викласти його на тарілку, щоб воно розморозилося.
  • Зварити печінку, яйця, пропустити субпродукт через м’ясорубку.
  • Яйця очистити і дрібно порубати. Порізати зелену цибулю, змішати з печінкою і яєчної крихтою. Начинку посолити і приправити спеціями.
  • Обробити розморожене тісто на прямокутні шматочки, викласти на них начинку, сформувати заготовки-трикутники і помістити їх на деко, застелене папером.
  • Змастити порції жовтком і відправити запікатися.

За кілька хвилин до того, як вийняти з духовки деко, потрібно посипати пиріжки кунжутним насінням.

Дивіться також:  Арахісова паста: корисні властивості і 8 рецептів приготування пасти в домашніх умовах
Прокрутка до верху