Пиріжки з печінкою — 7 рецептів

Швидкий рецепт на кефірі

Коли потрібно приготувати пиріжки з печінкою швидко, варто скористатися цим рецептом.

Для роботи знадобиться:

  • 0,45 – 0,5 л кефіру;
  • 15 – 20 г цукру;
  • яйце;
  • 5 г солі;
  • 10 – 12 г харчової соди;
  • борошно (скільки візьме» тісто);
  • 300 г печінки;
  • ріпчаста цибуля;
  • зелень;
  • приправи.

Послідовність приготування:

  • Пропустити сиру печінку і цибулю через м’ясорубку, а потім отриману суміш обсмажити на сковороді, посипавши сіллю і спеціями.
  • Розтерти яйце з цукром, сіллю і содою, після чого розвести суміш кефіром і перемішати до однорідності.
  • Насипати необхідну кількість борошна і вимісити тісто так, щоб воно не прилипало до долонь.
  • Розділити основу і сформувати пиріжки, попередньо додавши в остигнула начинку рубану зелень.
  • Обсмажити порції на рослинному жирі до готовності.

Можна зробити швидкі пиріжки і по-іншому. Для цього слід додати у тісто менше борошна, щоб воно вийшло рідким, після чого змішати його з начинкою і обсмажити порції, викладаючи їх на сковороду ложкою, як оладки.

Дивіться також:  Сливове варення – 8 смачних рецептів домашнього варення
Прокрутка до верху