В духовці з яблуками
Оладки з яблуками готуються ще швидше і простіше, ніж шарлотка. Страву можна їсти на сніданок, а можна вживати в якості десерту на святковому столі.

Компоненти рецепту:
- великі яблука — 3 шт;
- одне куряче яйце;
- цукор — 52 гр;
- борошно — 160 гр;
- сода з водою — 4 гр;
- кефір — 240 мл;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
Яблука варто спочатку помити і позбавити від шкірки, непотрібних насіння і серцевини.
Готовий продукт порізати невеликими шматочками, або обробити на тертці.
Відразу після зіткнення з кислородов, м’якоть яблук починає темніти. Щоб уникнути цього, рекомендується побризкати на них лимонний сік.
Курячі яйця змішати з цукровим піском. До них наливаємо кефір, насипаємо сіль і соду. Для додання аромату можна застосувати корицю або ванілін.
Потихеньку засипаємо борошно, кришимо шматочки яблук.
Форму для запікання змастити олією.
За допомогою столової ложки викласти тісто у вигляді оладок овальної форми.
Підготувати духовку, попередньо розігрівши її до температури 180 градусів Цельсія.
Запікати до тих пір, поки продукт не зарум’яниться з обох сторін.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11