Корисні поради для пишних і рум’яних оладок
Щоб перший млинець не вийшов грудкою, потрібно пам’ятати прості правила приготування найсмачніших і пишних борошняних виробів.

Щоб тісто вийшло гарним та смачним, використовуйте тільки просіяне борошно першого або вищого сорту.
Готове тісто не повинна розтікатися по поверхні сковороди, як млинцевий продукт.
Всі застосовувані інгредієнти повинні бути кімнатної температури, особливо молочні продукти. Так на поверхні оладок будуть виникати бульбашки, які додадуть десерту ще більшої пишності.
Після того, як ви приготували тісто, воно повинно постояти 10-20 хвилин, щоб всі компоненти наїлося та розбухнули. Востаннє перемішувати тісто не рекомендується.
Якщо любите солодкий аромат, додайте ваніль або корицю.
Застосовуйте родзинки, курагу, шматочки свіжих фруктів, але не перестарайтеся з їх кількістю, інакше тісто осяде.
Не забувайте спочатку розжарити сковорідку, а потім викладати основу для оладок.
Готуйте на середньому вогні з закритою кришкою, перевертайте готується продукт дерев’яною лопаткою.
У процесі готування дайте волю фантазії, додавайте різні інгредієнти, печіть солодкі, сирні або м’ясні вироби.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11