Пишні оладки на кефірі – 10 рецептів

Корисні поради для пишних і рум’яних оладок

Щоб перший млинець не вийшов грудкою, потрібно пам’ятати прості правила приготування найсмачніших і пишних борошняних виробів.

  • Щоб тісто вийшло гарним та смачним, використовуйте тільки просіяне борошно першого або вищого сорту.
  • Готове тісто не повинна розтікатися по поверхні сковороди, як млинцевий продукт.
  • Всі застосовувані інгредієнти повинні бути кімнатної температури, особливо молочні продукти. Так на поверхні оладок будуть виникати бульбашки, які додадуть десерту ще більшої пишності.
  • Після того, як ви приготували тісто, воно повинно постояти 10-20 хвилин, щоб всі компоненти наїлося та розбухнули. Востаннє перемішувати тісто не рекомендується.
  • Якщо любите солодкий аромат, додайте ваніль або корицю.
  • Застосовуйте родзинки, курагу, шматочки свіжих фруктів, але не перестарайтеся з їх кількістю, інакше тісто осяде.
  • Не забувайте спочатку розжарити сковорідку, а потім викладати основу для оладок.
  • Готуйте на середньому вогні з закритою кришкою, перевертайте готується продукт дерев’яною лопаткою.
  • У процесі готування дайте волю фантазії, додавайте різні інгредієнти, печіть солодкі, сирні або м’ясні вироби.

    Дивіться також:  Рогалики з пісочного тіста — 7 рецептів приготування смачних рогаликів
    Прокрутка до верху