Рецепт без додавання яєць
Такі оладки будуть доречні на столі в піст, і добре підійдуть людям, що сидять на дієті.

Вам знадобляться:
- кефір нежирний — 0,2 л;
- цукор — 8 гр;
- борошно першого сорту — 0,1 кг;
- сіль — 4 гр;
- чайна сода — 2 гр;
- олія рослинна будь-якого сорту — 10 мл
Як приготувати:
З’єднати інгредієнти: кефір, цукор, соду, сіль і борошно.
Видалити з’явилися грудки і ще раз перемішати з допомогою віночка.
Потрібної консистенції тісто повинно повільно сповзати з ложки. У нього варто додати 5 мл соняшникової олії.
На дно розігріту сковороду вилити масло, що залишилося.
Набрати менше половини ополоника тіста і почати запікання.
Бажано, щоб кришка сковороди була закритою.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11