Рецепт приготування в мультиварці
Оладки в мультиварці готуються швидше, і ви економите свій час. Завдяки тому, що кришка постійно закрита, вони виходять більш пишними і м’якими.

Необхідні продукти:
- кефір жирністю 2,5 % — 1/2 л;
- цукор — 0,13 кг;
- борошно першого сорту — 320 гр;
- харчова сода — 4 гр;
- два яйця;
- цукор ванільний — 9 гр.
Процес приготування:
Кефір розігріти до кімнатної температури в мікрохвильовці.
В іншу миску розбити яйця, змішати їх з цукром і збити за допомогою міксера.
В жовтувату суміш перелити кефір. Ще раз розмішати.
Борошно перевірити на наявність грудочок і насипати в основну масу інгредієнтів.
Насипати ванільний цукор і соду, перемішати.
В меню програм мультиварки вибрати пункт «Випічка». Почекати дві хвилини, поки чаша прогріється.
Зачерпнути ложкою рослинне масло і вилити в посуд.
Столовою ложкою налити тісто на дно чаші мультиварки таким чином, щоб вийшло три овальних оладка відразу.
Закрити кришку і випікати на одній стороні не більше хвилини, потім перевернути дерев’яною лопаткою.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11