Пишне ласощі з сиром
Щоб оладки менше схожі на коржі, господині використовують в рецепті сир. При випіканні він піднімається разом з тестом і надає яству особливу пишність.

Вам знадобляться:
- цукор — 80 гр;
- кефір — 0,21 л;
- сир — 200 гр;
- борошно — 225 гр;
- трохи солі;
- сода — 6 гр;
- подрібнені скоринки мандарина — 5 гр;
- два яйця курячі;
- олія для обсмажування.
Як приготувати оладки:
Звільніть курячі яйця від шкаралупи або вилийте їх в окрему миску. Насипте туди ж цукор і сіль.
Обробіть яєчну масу за допомогою міксера.
В інший посуд покладіть сир кімнатної температури.
Налийте туди кефір і розімніть масу столовою ложкою.
Вміст першої миски перелийте в другу і перемішайте.
Борошно огляньте на предмет грудочок і порційно додайте до отриманої суміші.
Насипте щіпку кірочок мандарина і соду.
Зробіть тісто. По густоті воно повинно нагадувати консистенцію сметани. Якщо тісто вийшло рідким, додайте борошно, якщо надто густий — кефір.
Залиште основу оладок на 30 хвилин під кришкою або поліетиленовою плівкою.
Накапати в сковороду масло і починайте випікати одразу кілька порцій.
Інтенсивність вогню в газовій горілці повинна бути на середньому рівні.
Якщо ви хочете, щоб оладки не залишилося жирного масла, після приготування викладіть їх на паперову серветку.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11