Пишні оладки на кефірі – 10 рецептів

Шоколадно-бананові оладки

Такий десерт приведе в захват ваших дітей. Рецепт пишних оладок на кефірі порадує всіх гостей і домочадців.


Необхідні продукти:

  • один великий банан;
  • борошно першого сорту — 160 гр;
  • какао-порошок — 45 гр;
  • цукровий пісок — 51 гр;
  • розпушувач тіста — 2 гр;
  • сіль — 5 гр;
  • сода — 3 гр;
  • кефір високої жирності — 240 гр;
  • одне яйце;
  • екстракт ванілі — 7 гр;
  • для смаження трохи рослинного масла.

Як приготувати:

  • Борошно просіяти в миску і засипати № 1.
  • З’єднати з нею порошок какао, розпушувач, сіль, соду і цукор.
  • Покласти порізаний шматочками банан у посуд № 2, розім’яти його ложкою.
  • Налити туди кефір, масло, розбити яйце і посипати ванілін.
  • Вміст обох чашок з’єднати і перемішати.
  • Поставити посуд для смаження на плиту з середнім вогнем, розжарити з рослинним маслом.
  • Столовою ложкою викласти 3-4 основи майбутніх оладок на дно сковороди.
  • Обсмажувати по 2 хвилини на кожному боці.
  • Здобу можна прикрасити шматочками горіхів, рідким шоколадом або шматочками свіжих фруктів і ягід.
  • Дивіться також:  Цукерки пташине молоко – 5 рецептів приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху