Шоколадно-бананові оладки
Такий десерт приведе в захват ваших дітей. Рецепт пишних оладок на кефірі порадує всіх гостей і домочадців.


Необхідні продукти:
- один великий банан;
- борошно першого сорту — 160 гр;
- какао-порошок — 45 гр;
- цукровий пісок — 51 гр;
- розпушувач тіста — 2 гр;
- сіль — 5 гр;
- сода — 3 гр;
- кефір високої жирності — 240 гр;
- одне яйце;
- екстракт ванілі — 7 гр;
- для смаження трохи рослинного масла.
Як приготувати:
Борошно просіяти в миску і засипати № 1.
З’єднати з нею порошок какао, розпушувач, сіль, соду і цукор.
Покласти порізаний шматочками банан у посуд № 2, розім’яти його ложкою.
Налити туди кефір, масло, розбити яйце і посипати ванілін.
Вміст обох чашок з’єднати і перемішати.
Поставити посуд для смаження на плиту з середнім вогнем, розжарити з рослинним маслом.
Столовою ложкою викласти 3-4 основи майбутніх оладок на дно сковороди.
Обсмажувати по 2 хвилини на кожному боці.
Здобу можна прикрасити шматочками горіхів, рідким шоколадом або шматочками свіжих фруктів і ягід.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11