Топ 5 найбільш смачних рецептів домашньої піци з копченою ковбасою
Рецепт №1. Італійська піца з ковбасою. Класика
Інгредієнти, які потрібні:
- 300 г води;
- пачка гранульованих дріжджів;
- 1/2 кг борошна;
- 50 р олії рафінованої;
- сіль;
- 3 томата;
- зелений болгарський перець;
- 250 грам твердого сиру;
- 250 г салямі;
- 40 гр кетчупу.
З’єднати воду з дріжджами і маслом, посолити розчин. Все перемішати і потроху додавати борошно, щоб замісити пружне тісто. Почекати 30 хвилин, щоб тісто відпочило.
Ковбасу з помідорами порізати кільцями. Перець подрібнити соломкою. Сир порізати пластинками. Тісто потрібно акуратно розтягувати руками, а потім викласти на форму. Основу коржа піци помазати кетчупом. Викласти ковбасу, перець і помідори. Верх рясно засипати подрібненим сиром. Піч 15 хвилин при 180 °C.
Ще один варіант італійської піци з ковбасою у відео.
Рецепт №2. Піца з грибами і салямі
Продукти:
- 250 мг води;
- 300 г борошна;
- 17 мл олії соняшникової;
- 3 г цукру і кам’яної солі;
- пачка сухих дріжджів;
- 80 г кетчупу;
- 1/4 кг грибів;
- 250 г ковбасних виробів;
- 1 томат;
- 150 грам сиру моцарелли;
- щіпка орегано.
У воду треба покласти сухі дріжджі, цукор, сіль і масло. Ретельно все перемішати і вимішувати тісто. Почекати 20 хв, щоб тісто відлежалося.
Гриби нарізати слайсами, а салямі і помідори — кільцями. Сир подрібнити. Обсмажити цибулю з печерицями на сковорідці. Тісто акуратно треба розкачувати, а потім викласти на деко. Корж для піци перемазати томатним соусом і викласти всі інгредієнти. Зверху присипати сиром. Випікайте при температурі 180 °C приблизно 1/4 години.
Рецепт №3. Піца з ковбасою і томатами
Продукти:
- 750 р борошна;
- 230 мг води;
- 2 шт. курячих яйця;
- сіль;
- 68 мл олії рафінованої;
- 11г гранульованих дріжджів;
- 320 г моцарелла;
- 350 г ковбасних виробів;
- 300 г печериць;
- 3 томата;
- цибуля біла ріпчаста;
- 2 ст. л. кетчупу;
- зелень для прикраси.
Пшеничне борошно потрібно перемішати з сухими дріжджами, потім влити рослинне масло, не забудьте цукор і сіль. Потрібно також влити воду і вбити яйця. Замісити дріжджове тісто і почекати близько 60 хвилин — воно збільшиться в об’ємі.
Гриби порізати пластинами, цибулю і помідори кільцями. Сир подрібнити. Цибуля пересмажити з печерицями. При бажанні цибулю можна не використовувати, а гриби попередньо термічно не обробляти. Досить гриби дуже тонко порізати слайсами — так піца буде менш жирна і смак грибів буде більш насичений. Розкачати тонко тісто викладайте його на деко і промазывайте кетчупом для соковитості піци. Потім треба викласти гриби, салямі, помідори і сир. Зверху все посипати зеленню. Піч близько півгодини при температурі нагрівання духовки 180 – 200 °C.
Рецепт №4. Проста піца з ковбасою
Продукти:
- 250 г покупного дріжджового тіста або будь-якого тесту з вищенаведених рецептів;
- 40 г томат. пасти;
- 250г папероні;
- 300 г сиру;
- 180г маслин.
Дріжджове тісто розкачати і покрити його соусом. Шинку нарізати скибочками і викласти на основу піци. Потім додати маслини. Зверху присипати сиром і пекти до повного приготування.
Рецепт №5. Оригінальна піца з ковбасою
Продукти:
- 125 г води;
- 1,5 ст. борошна;
- 100 г сиру;
- 75 мл ростить. масла;
- 80 г пасти з томатів;
- 200 г ковбаси;
- 7 г соди;
- 1/2 ч. л звичайної солі;
- орегано і мелений перець.
Пшеничне борошно з’єднати з розпушувачем, посолити, додати краще відразу оливкову олію, а потім і воду. Вимішуйте м’яке тісто і дайте йому 10 хвилин постояти. Потім тонко розкачайте тісто, викладіть його в форму. Підготовлену основу для піци змастіть соусом і присипте сиром, наверх покладіть нарізану тонкими шматочками ковбасу і посипати приправами. Випікати це блюдо слід при високій температурі (200 градусів) до повного приготування.