Піца з ковбасою: 10 кращих рецептів

Топ 5 найбільш смачних рецептів домашньої піци з копченою ковбасою

Рецепт №1. Італійська піца з ковбасою. Класика

Інгредієнти, які потрібні:

  • 300 г води;
  • пачка гранульованих дріжджів;
  • 1/2 кг борошна;
  • 50 р олії рафінованої;
  • сіль;
  • 3 томата;
  • зелений болгарський перець;
  • 250 грам твердого сиру;
  • 250 г салямі;
  • 40 гр кетчупу.

З’єднати воду з дріжджами і маслом, посолити розчин. Все перемішати і потроху додавати борошно, щоб замісити пружне тісто. Почекати 30 хвилин, щоб тісто відпочило.

Ковбасу з помідорами порізати кільцями. Перець подрібнити соломкою. Сир порізати пластинками. Тісто потрібно акуратно розтягувати руками, а потім викласти на форму. Основу коржа піци помазати кетчупом. Викласти ковбасу, перець і помідори. Верх рясно засипати подрібненим сиром. Піч 15 хвилин при 180 °C.
Ще один варіант італійської піци з ковбасою у відео.

Рецепт №2. Піца з грибами і салямі

Продукти:

  • 250 мг води;
  • 300 г борошна;
  • 17 мл олії соняшникової;
  • 3 г цукру і кам’яної солі;
  • пачка сухих дріжджів;
  • 80 г кетчупу;
  • 1/4 кг грибів;
  • 250 г ковбасних виробів;
  • 1 томат;
  • 150 грам сиру моцарелли;
  • щіпка орегано.

У воду треба покласти сухі дріжджі, цукор, сіль і масло. Ретельно все перемішати і вимішувати тісто. Почекати 20 хв, щоб тісто відлежалося.

Гриби нарізати слайсами, а салямі і помідори — кільцями. Сир подрібнити. Обсмажити цибулю з печерицями на сковорідці. Тісто акуратно треба розкачувати, а потім викласти на деко. Корж для піци перемазати томатним соусом і викласти всі інгредієнти. Зверху присипати сиром. Випікайте при температурі 180 °C приблизно 1/4 години.

Рецепт №3. Піца з ковбасою і томатами

Продукти:

  • 750 р борошна;
  • 230 мг води;
  • 2 шт. курячих яйця;
  • сіль;
  • 68 мл олії рафінованої;
  • 11г гранульованих дріжджів;
  • 320 г моцарелла;
  • 350 г ковбасних виробів;
  • 300 г печериць;
  • 3 томата;
  • цибуля біла ріпчаста;
  • 2 ст. л. кетчупу;
  • зелень для прикраси.
Дивіться також:  Піца – 8 рецептів в домашніх умовах в духовці

Пшеничне борошно потрібно перемішати з сухими дріжджами, потім влити рослинне масло, не забудьте цукор і сіль. Потрібно також влити воду і вбити яйця. Замісити дріжджове тісто і почекати близько 60 хвилин — воно збільшиться в об’ємі.

Гриби порізати пластинами, цибулю і помідори кільцями. Сир подрібнити. Цибуля пересмажити з печерицями. При бажанні цибулю можна не використовувати, а гриби попередньо термічно не обробляти. Досить гриби дуже тонко порізати слайсами — так піца буде менш жирна і смак грибів буде більш насичений. Розкачати тонко тісто викладайте його на деко і промазывайте кетчупом для соковитості піци. Потім треба викласти гриби, салямі, помідори і сир. Зверху все посипати зеленню. Піч близько півгодини при температурі нагрівання духовки 180 – 200 °C.

Рецепт №4. Проста піца з ковбасою

Продукти:

  • 250 г покупного дріжджового тіста або будь-якого тесту з вищенаведених рецептів;
  • 40 г томат. пасти;
  • 250г папероні;
  • 300 г сиру;
  • 180г маслин.

Дріжджове тісто розкачати і покрити його соусом. Шинку нарізати скибочками і викласти на основу піци. Потім додати маслини. Зверху присипати сиром і пекти до повного приготування.

Рецепт №5. Оригінальна піца з ковбасою

Продукти:

  • 125 г води;
  • 1,5 ст. борошна;
  • 100 г сиру;
  • 75 мл ростить. масла;
  • 80 г пасти з томатів;
  • 200 г ковбаси;
  • 7 г соди;
  • 1/2 ч. л звичайної солі;
  • орегано і мелений перець.

Пшеничне борошно з’єднати з розпушувачем, посолити, додати краще відразу оливкову олію, а потім і воду. Вимішуйте м’яке тісто і дайте йому 10 хвилин постояти. Потім тонко розкачайте тісто, викладіть його в форму. Підготовлену основу для піци змастіть соусом і присипте сиром, наверх покладіть нарізану тонкими шматочками ковбасу і посипати приправами. Випікати це блюдо слід при високій температурі (200 градусів) до повного приготування.

Дивіться також:  Тісто для піци на сметані – 7 швидких рецептів
Прокрутка до верху