З копченою ковбасою і сиром
Гості та домочадці будуть в захопленні від піци з декількома видами ковбасних виробів.
Для приготування тіста візьміть:
- 350 мл води;
- 550 г борошна;
- 30 мл оливкової олії;
- пакетик сухих дріжджів;
- дрібку цукру і солі.
В начинку використовуємо:
- варену і копчену ковбасу;
- шинку;
- карбонат;
- твердий сир;
- зелень;
- майонез;
- кетчуп.
Порядок роботи:
- Насипати в теплу воду, дріжджі і цукор, розмішати і залишити підходити.
- З’єднати борошно з сіллю, влити опару, додати масло і замісити тісто.
- Порізати ковбасні вироби смужками, подрібнити на тертці сир, змішати майонез і кетчуп.
- Розкачати тісто і змастити соусом. Зверху викласти начинку з копченостей і рубану зелень. Після цього засипати блюдо сиром і відправити запікатися.
На замітку. Цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою і після рясного застілля, коли на блюді з ковбасної нарізкою залишається багато не з’їдених продуктів. Мабуть, у таку піцу можна покласти будь-які вироби з м’яса, за винятком зельца і мови в желе.