Піца з ковбасою і сиром – 8 рецептів смачної домашньої піци

З копченою ковбасою і сиром

Гості та домочадці будуть в захопленні від піци з декількома видами ковбасних виробів.

Для приготування тіста візьміть:

  • 350 мл води;
  • 550 г борошна;
  • 30 мл оливкової олії;
  • пакетик сухих дріжджів;
  • дрібку цукру і солі.

В начинку використовуємо:

  • варену і копчену ковбасу;
  • шинку;
  • карбонат;
  • твердий сир;
  • зелень;
  • майонез;
  • кетчуп.

Порядок роботи:

  • Насипати в теплу воду, дріжджі і цукор, розмішати і залишити підходити.
  • З’єднати борошно з сіллю, влити опару, додати масло і замісити тісто.
  • Порізати ковбасні вироби смужками, подрібнити на тертці сир, змішати майонез і кетчуп.
  • Розкачати тісто і змастити соусом. Зверху викласти начинку з копченостей і рубану зелень. Після цього засипати блюдо сиром і відправити запікатися.

На замітку. Цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою і після рясного застілля, коли на блюді з ковбасної нарізкою залишається багато не з’їдених продуктів. Мабуть, у таку піцу можна покласти будь-які вироби з м’яса, за винятком зельца і мови в желе.

Дивіться також:  Тісто для піци на сметані – 7 швидких рецептів
Прокрутка до верху