Ще один неймовірний покроковий фото рецепт плову зі свининою в мультиварці
Хочете спробувати неймовірно смачний плов зі свининою, але не знаєте, як приготувати його в мультиварці? В точності дотримуйтесь покрокової інструкції з фото і все вийде.
- 500 р свинини;
- 1 морква;
- 1 велика цибулина;
- 2 мультист. рису;
- 4 мультист. води;
- суміш прянощів і перців;
- 60 мл рослинного масла;
- 1 ст. л. томату;
- 2-3 часникових зубки;
- сіль.
Приготування:
- Щоб плов в мультиварці вийшов особливо смачним, для його приготування використовуйте пропарений рис. Крупу переберіть, помийте, залийте теплою водою і залиште приблизно на 6-8 годин. Якщо для готування обраний звичайний рис, то його достатньо лише добре промити.
- Моркву і цибулини почистіть, наріжте невеликими кубиками або соломкою. Свинячу м’якоть обмийте прохолодною водою, підсушіть і поріжте невеликими шматочками.
- У чашу мультиварки влийте трохи олії (підійде також топлене сало). Задайте режим «смаження» або «випічки». Завантажте м’ясо і обсмажте його до красивої скоринки при відкритій кришці.
- Викладіть нарізані овочі і при періодичному перемішуванні продовжуйте смажити все разом. Додайте подрібнений часник і томатну пасту. Протушкувати ще кілька хвилин. (Замість томату можна додати трохи шафрану або куркуми, тоді плов придбає такий же красивий колір.)
- Залийте гарячою водою, додайте сіль і суміш пряних спеції (червоний і чорний перець, сушену кінзу, зіру, барбарис). Варіть основу для плову, іменовану зервак, приблизно 5 хвилин. Завантажте заздалегідь підготовлений рис, перемішайте всі інгредієнти, прикрийте кришкою і готуйте в режимі «плов» потрібний час.
- Після сигналу ще раз обережно перемішайте і залиште на 10 хвилин в режимі «підігріву».