Як спекти на дріжджах з корицею?
Смачні булочки з корицею не поступаються знаменитим синнабонкам. Сформувати булочки можна у вигляді сердечок або нарізаного на шматочки рулету. Другий спосіб краще, оскільки дозволяє прикрасити зверху випічку цукрової або горіховою крихтою.

Для здобної дріжджовий основи, ароматною прошарку і прикраси будуть потрібні:
- 500 мл молока;
- 25 г свіжих дріжджів;
- 100 г цукрового піску (половина в тісто, інша – для начинки);
- 130 г вершкового масла, з них 50 г – в начинку;
- 800 г борошна хлібопекарського;
- 20 г порошку кориці;
- 1 яйце;
- 100 г горіхової крихти.
Спосіб випічки:
У 200 мл теплого молока розчинити дріжджі, почекати поки воно вкриється піною. Потім додати вершки, молоко, цукор, розтоплене тепле масло і борошно. Замісити тісто м’яке, але не пристающее до рук. Воно повинно підходити протягом години в теплі, вдалині від різких шумів і протягів;
Для прошарку розтопити вершкове масло, змішати його з цукром і меленою корицею. Добре розмішуючи домогтися рідкої солодкої суміші коричневого кольору з ароматом кориці;
Дочекавшись збільшення габаритів грудки тісто трохи обім’яти його. Потім розкачати в прямокутний пласт зі сторонами 20 і 50 см. Кожен квадратний сантиметр цього прямокутника змастити підготовленою начинкою, згорнути рулетом і розділити ножем на булочки по 1,5-2 см;
Укласти заготовки зрізом вниз на деко, після двадцятихвилинної расстойки змастити яйцем, збитим з 20 мл холодної води, обсипати крихтою і випікати в прогрітій духовці.
Готову здобу охолодити.
Прикрасити цукровою пудрою.