Шоколадне ласощі
Ніжні шоколадні пончики на йогурті з тонким ароматом кориці ідеально доповнять чашечку кави або чаю. Щоб надати випічці деяку соковитість, її можна покрити зверху глазур’ю, контрастною білою цукрової або в тон з темної шоколадної помадки.

До складу шоколадного тіста для пончиків входять:
- 560 г борошна вищого сорту;
- 300 мл білого йогурту без наповнювача;
- 180 г білого кристалічного цукру;
- 2 цілих курячих яйця 1 жовток;
- 60 г вершкового масла;
- 50 г какао-порошку;
- 3 г кориці;
- 3 г солі;
- 7 г розпушувача.
Як спекти:
Всі сухі продукти, крім цукрового піску, зсипати в одній ємності. Масло розтопити в мікрохвильовій печі або на плиті, дати йому охолонути.
Яйця і жовток міксером перетворити в пишну масу разом з цукром. Потім по черзі вливаючи йогурт і масло, вимішати ці продукти в суміш.
Наступний етап – додавання суміші сипких продуктів і вимішування тіста. Щоб тісто не липло до рук, було більш податливим і слухняним, його потрібно прибрати на один-два години на холод для стабілізації.
Поділити колобок тесту на чотири частини. Кожну розкачати в корж сантиметрової товщини, вирізати пампушки – кружечки по 8 см в діаметрі. Зарумянить їх в олії по 2-3 хвилини з кожного боку.