Прикраса торта фруктами – 6 ідей прикраси торта в домашніх умовах

Оформлення з шоколадом

При оформленні десерту використовують різні комбінації. Наприклад, завжди вдало прикраса торта фруктами і шоколадом.

  • Розтоплений шоколад. Шматочки фруктів або великі ягоди можна вмочити в нього, щоб приклеїти один до одного і до торту.
  • Шоколадна глазур: 150 г цукру, 150 г какао, 200 мл молока, 100 г вершкового масла. Складом покривають весь торт, щоб захистити його від фруктового соку. Можна полити торт тільки по колу, створюючи декоративні патьоки. Цей прийом вдало доповнює вінки з фруктів.
  • Готові шоколадні цукерки і часточки шоколаду можуть стати частиною фруктової композиції.
Дивіться також:  Сало в шоколаді – 5 рецептів приготування