Профітролі з заварним кремом – 9 рецептів приготування

Десерт в шоколаді

Рецепт начебто простий, але вимагає деякого часу.

Необхідні продукти:

  • 150 грам чорного шоколаду;
  • стакан молока;
  • приблизно 600 г тіста для профітролей;
  • 40 р борошна;
  • 250 г молочного шоколаду;
  • дві ложки цукру;
  • 120 г вершкового масла;
  • два жовтки.

Порядок дій:

  • Жовтки змішаємо з цукром і злегка взобьем їх, додамо борошно, перемішати до однорідності.
  • Частина вже нагрітого молока додати в отриману суміш, добре вимішати і влити це в час, що залишився молоко, нагріти і тримати поки крем не стане густим.
  • Дочекатися повного охолодження і змішати з розм’якшеним і трохи збитим маслом. Сюди ж влити топленому молочний шоколад.
  • З тіста сформувати невеликі шматочки за допомогою ложки і випекти їх в духовці протягом 20 хвилин при рівні нагрівання до 190 градусів.
  • Наповнити приготованим кремом і зверху полити розтопленим чорним шоколадом.
Дивіться також:  Солодкі булочки – 11 рецептів, як зробити пишні, смачні домашні булочки
Прокрутка до верху