Десерт в шоколаді
Рецепт начебто простий, але вимагає деякого часу.
Необхідні продукти:
- 150 грам чорного шоколаду;
- стакан молока;
- приблизно 600 г тіста для профітролей;
- 40 р борошна;
- 250 г молочного шоколаду;
- дві ложки цукру;
- 120 г вершкового масла;
- два жовтки.
Порядок дій:
- Жовтки змішаємо з цукром і злегка взобьем їх, додамо борошно, перемішати до однорідності.
- Частина вже нагрітого молока додати в отриману суміш, добре вимішати і влити це в час, що залишився молоко, нагріти і тримати поки крем не стане густим.
- Дочекатися повного охолодження і змішати з розм’якшеним і трохи збитим маслом. Сюди ж влити топленому молочний шоколад.
- З тіста сформувати невеликі шматочки за допомогою ложки і випекти їх в духовці протягом 20 хвилин при рівні нагрівання до 190 градусів.
- Наповнити приготованим кремом і зверху полити розтопленим чорним шоколадом.