Профітролі з заварним кремом – 9 рецептів приготування

Карамельні профітролі

Якщо хочеться чогось незвичайного, то спробуйте скористатися цим способом.

Необхідні продукти:

  • заварне тісто для профітролей – 500 г;
  • дві ложки борошна;
  • 200 г вершкового масла;
  • близько 200 мілілітрів молока і стільки ж вареного згущеного молока;
  • ложка цукру.

Процес приготування:

  • Молоко з’єднати з цукром і борошном, добре вимішати.
  • Поставити на плиту, гріти і помішувати, поки маса не стане густою. Прибрати з вогню, змішати зі згущеним молоком і дати постояти деякий час, щоб маса повністю охолола.
  • Масло перебиваємо міксером, так щоб воно стало легким і змішуємо з підготовленим кремом, знову збиваємо і доводимо до потрібної консистенції.
  • З тіста випікаємо профітролі на 200 градусах протягом 20 хвилин і заповнюємо кремом за допомогою кондитерського шприца.
Дивіться також:  Пиріг зебра на сметані – 5 рецептів торта
Прокрутка до верху