Карамельні профітролі
Якщо хочеться чогось незвичайного, то спробуйте скористатися цим способом.
Необхідні продукти:
- заварне тісто для профітролей – 500 г;
- дві ложки борошна;
- 200 г вершкового масла;
- близько 200 мілілітрів молока і стільки ж вареного згущеного молока;
- ложка цукру.
Процес приготування:
- Молоко з’єднати з цукром і борошном, добре вимішати.
- Поставити на плиту, гріти і помішувати, поки маса не стане густою. Прибрати з вогню, змішати зі згущеним молоком і дати постояти деякий час, щоб маса повністю охолола.
- Масло перебиваємо міксером, так щоб воно стало легким і змішуємо з підготовленим кремом, знову збиваємо і доводимо до потрібної консистенції.
- З тіста випікаємо профітролі на 200 градусах протягом 20 хвилин і заповнюємо кремом за допомогою кондитерського шприца.