Поради
- Щоб просочення вийшла ідеальною і не зіпсувала випічку, дотримуйтесь рекомендацій.
- Перед тим як використовувати, рекомендується охолоджувати до середньої температури.
- У гарячу просочення не можна додавати ароматизатори. Інакше вони просто зникнуть.
- Просочення краще всього витримати добу, перед тим як використовувати.
- Якщо стоїть спекотна погода, то кількість цукру необхідно збільшити. Для зимового часу року дотримуйтеся рекомендацій рецепта.
- Самий нижній корж просочуйте менше від інших верств. Основну частину просочення використовуйте на верхній корж.
- Якщо приготували ванільний бісквіт, то він потребує меншої кількості просочення, ніж звичайний.
- Торт з начинкою з суфле вимагає більше просочення, тому заготовте заздалегідь більше сиропу.
- На ласощі з кремом із сиру та вершків знадобиться менше сиропу.
- Розподіляти просочення легше пульверизатором. Якщо в господарстві немає такого приладу, то можна скористатися пензликом, чим ширше, тим зручніше.
- Після просочення, випічку слід заховати в холодне місце на кілька годин.