Просочення для бісквіта – 7 рецептів в домашніх умовах

Поради

  • Щоб просочення вийшла ідеальною і не зіпсувала випічку, дотримуйтесь рекомендацій.
  • Перед тим як використовувати, рекомендується охолоджувати до середньої температури.
  • У гарячу просочення не можна додавати ароматизатори. Інакше вони просто зникнуть.
  • Просочення краще всього витримати добу, перед тим як використовувати.
  • Якщо стоїть спекотна погода, то кількість цукру необхідно збільшити. Для зимового часу року дотримуйтеся рекомендацій рецепта.
  • Самий нижній корж просочуйте менше від інших верств. Основну частину просочення використовуйте на верхній корж.
  • Якщо приготували ванільний бісквіт, то він потребує меншої кількості просочення, ніж звичайний.
  • Торт з начинкою з суфле вимагає більше просочення, тому заготовте заздалегідь більше сиропу.
  • На ласощі з кремом із сиру та вершків знадобиться менше сиропу.
  • Розподіляти просочення легше пульверизатором. Якщо в господарстві немає такого приладу, то можна скористатися пензликом, чим ширше, тим зручніше.
  • Після просочення, випічку слід заховати в холодне місце на кілька годин.

Дивіться також:  Тісто для штруделя – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху