Пшоняна каша на молоці – 7 рецептів смачного приготування

З гарбузом на молоці

Варити пшоняну кашу на молоці з гарбузом не складно, для цього знадобиться:

  • молоко – 3 склянки;
  • пшоняна крупа – 1 склянка;
  • гарбуз – 0,5 кг;
  • цукор – 1 ч. ложка;
  • сіль – ½ ч. ложки.

Гарбуз промивається і нарізати дрібними шматочками. Овоч має бути невеликого розміру. Потім вона кладеться в каструлю з підігрітим молоком і вариться від 15 до 20-ти хвилин. Перебираємо і промиваємо пшоно, після чого акуратно додаємо в ту ж каструлю, де вариться гарбуз. Слідом йде сіль і цукор. Варка триває ще 20 хвилин, поки пшонка не загусне. Щоб пшоняна каша з гарбузом упрела, її потрібно на півгодини поставити в духовку або на водяну баню на півгодини.

Дивіться також:  Риба лин – 6 рецептів, як приготувати лина смачно
Прокрутка до верху