Пюре з цвітної капусти – 7 рецептів, як приготувати смачне і корисне овочеве пюре

З плавленим сиром

Овочеве пюре з плавленим сиром – це дуже смачно, особливо якщо купити сирок з ароматом бекону або грибів.

Необхідні продукти:

  • один плавлений сирок;
  • 100 мілілітрів молока;
  • півкілограма капусти;
  • приправи.

Процес приготування:

  • Капусту спочатку промиваємо, потім ділимо її на невеликі частини і відварюємо до м’якості протягом 10 хвилин після того, як вода почне кипіти. Не забудьте також її підсолити.
  • Молоко прогріваємо, а потім змішуємо з тертим сирком так, щоб він повністю розчинився.
  • Відварену капусту подрібнюємо блендером до однорідності, заливаємо до неї молоко з сиром, перемішуємо і пробуємо. При необхідності додаємо спеції відсутні.
Дивіться також:  Гнізда з макаронів з фаршем — 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху