Пюре з цвітної капусти – 7 рецептів, як приготувати смачне і корисне овочеве пюре

Готуємо з кабачком

Необхідні продукти:

  • ложка оливкової олії;
  • півлітра води;
  • один невеликий кабачок;
  • 500 грам капусти;
  • приправи за смаком.

Процес приготування:

  • Кабачок промиваємо, спочатку ріжемо на не дуже товсті шайби, а потім ще навпіл.
  • Капусту ділимо на частини, не забувши її теж промити і видалити листя.
  • Доводимо воду до кипіння, кладемо туди овочі і кладемо спеції (наприклад, чорний перець і лавровий лист). Варимо не більше 10 хвилин, поки вміст не стане м’яким.
  • Зливаємо воду, що залишилася, а перекладаємо овочі в блендер і перебиваємо їх, поки не вийде однорідне пюре.
  • Заправляємо його оливковою олією, пробуємо, якщо потрібно, кладемо ще спеції і за бажанням можна розбавити блюдо невеликою кількістю бульйону.

Пюре з цвітної капусти – блюдо, яке обов’язково сподобається тим, хто любить овочі. Воно корисне, легке, підходить для прикорму дітей і не вимагає багато часу на підготовку.

Дивіться також:  Курячі стегна в мультиварці – 7 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху