Готуємо з кабачком
Необхідні продукти:
- ложка оливкової олії;
- півлітра води;
- один невеликий кабачок;
- 500 грам капусти;
- приправи за смаком.
Процес приготування:
- Кабачок промиваємо, спочатку ріжемо на не дуже товсті шайби, а потім ще навпіл.
- Капусту ділимо на частини, не забувши її теж промити і видалити листя.
- Доводимо воду до кипіння, кладемо туди овочі і кладемо спеції (наприклад, чорний перець і лавровий лист). Варимо не більше 10 хвилин, поки вміст не стане м’яким.
- Зливаємо воду, що залишилася, а перекладаємо овочі в блендер і перебиваємо їх, поки не вийде однорідне пюре.
- Заправляємо його оливковою олією, пробуємо, якщо потрібно, кладемо ще спеції і за бажанням можна розбавити блюдо невеликою кількістю бульйону.
Пюре з цвітної капусти – блюдо, яке обов’язково сподобається тим, хто любить овочі. Воно корисне, легке, підходить для прикорму дітей і не вимагає багато часу на підготовку.