Цитрусовий «Раф» кави
«Раф» кава – напій, створений спонтанно, тому немає нічого дивного в тому, що він став початком для створення нових оригінальних рецептів. Наприклад, сьогодні можна спробувати цитрусовий «Раф» з збагаченим смаковим букетом.
Інгредієнти:
- 55 мл еспрессо;
- 110 мл вершків;
- 25 мл соку апельсина;
- ч. ложка солодкого піску.
Спосіб приготування:
- Першим ділом варимо еспресо. Якщо ви готуєте каву в турці, то готовий напій потрібно відфільтрувати.
- Потім злегка підігріваємо вершки, з’єднуємо з іншими компонентами і ретельно збовтуємо.
- Для рецепту можете взяти свіжовичавлений сік, головне, щоб у готовий напій не проникла м’якоть. Також замість нектару ви може використовувати апельсиновий цукор, який потрібно перемішати з звичайним підсолоджувачем. Правда в такому напої ви не відчуєте кислинку цитруса, тільки його аромат.