Раф кава: що це, як приготувати в домашніх умовах? 6 рецептів

Цитрусовий «Раф» кави

«Раф» кава – напій, створений спонтанно, тому немає нічого дивного в тому, що він став початком для створення нових оригінальних рецептів. Наприклад, сьогодні можна спробувати цитрусовий «Раф» з збагаченим смаковим букетом.

Інгредієнти:

  • 55 мл еспрессо;
  • 110 мл вершків;
  • 25 мл соку апельсина;
  • ч. ложка солодкого піску.

Спосіб приготування:

  • Першим ділом варимо еспресо. Якщо ви готуєте каву в турці, то готовий напій потрібно відфільтрувати.
  • Потім злегка підігріваємо вершки, з’єднуємо з іншими компонентами і ретельно збовтуємо.
  • Для рецепту можете взяти свіжовичавлений сік, головне, щоб у готовий напій не проникла м’якоть. Також замість нектару ви може використовувати апельсиновий цукор, який потрібно перемішати з звичайним підсолоджувачем. Правда в такому напої ви не відчуєте кислинку цитруса, тільки його аромат.
Дивіться також:  Молочний кисіль – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху