З додаванням горіхів
Рафаелло з горіхами має незвичайний смак. Горіхи можна використовувати будь-які, наприклад волоські, фундук або мигдаль.
Необхідні продукти для страви:
- 20 грам горіхів;
- 250 грам крабових паличок;
- близько 20 грам майонезу;
- 150 грам сиру;
- дві часточки часнику.
Процес приготування:
- Сир подрібнюємо за допомогою терки, часник видавлюємо, з’єднуємо все разом. Порція майонезу доведе основу до однорідності.
- З отриманої маси формуємо коржик, в центр якої поміщаємо один горішок, скачуємо до форми кульки і вмочаємо в заздалегідь натерті крабові палички.
- Прибираємо заготовки в холодильник на годину, щоб вони добре просочилися і після цього можна подавати.