Рафаелло з крабових паличок – 6 рецептів

З додаванням горіхів

Рафаелло з горіхами має незвичайний смак. Горіхи можна використовувати будь-які, наприклад волоські, фундук або мигдаль.

Необхідні продукти для страви:

  • 20 грам горіхів;
  • 250 грам крабових паличок;
  • близько 20 грам майонезу;
  • 150 грам сиру;
  • дві часточки часнику.

Процес приготування:

  • Сир подрібнюємо за допомогою терки, часник видавлюємо, з’єднуємо все разом. Порція майонезу доведе основу до однорідності.
  • З отриманої маси формуємо коржик, в центр якої поміщаємо один горішок, скачуємо до форми кульки і вмочаємо в заздалегідь натерті крабові палички.
  • Прибираємо заготовки в холодильник на годину, щоб вони добре просочилися і після цього можна подавати.
Дивіться також:  Кабачки на зиму: перевірені та смачні рецепти