Рагу з яловичини – 7 рецептів, як приготувати смачне м’ясне рагу

З картоплею в горщиках

Рагу з яловичини з картоплею в горщиках – поживна і соковите блюдо, яке наситить навіть самого голодного чоловіка. Мінімум часу і зусиль – максимум результату!

Для підготовки страви використовуються:

  • 300 г м’якоті;
  • 6 картопляних бульб;
  • стільки ж великих печериць;
  • морквина;
  • цибулина;
  • пучок зелені;
  • банку консервованого горошку;
  • трохи води;
  • сіль, спеції і соняшникову олію.

Черговість дій:

  • Картопляні бульби нарізати брусочками, які обсмажуються до рум’яної скоринки на інтенсивному вогні, після чого викладається на дно горщиків.
  • Гриби поділяються на більш дрібні частини, які обсмажуються слідом за картоплею і вирушають до нього ж в порційні ємності.
  • Далі на гриби викладається морквяна стружка і горошок.
  • М’ясо обсмажується і розподіляється по порціях.
  • Останнім викладається пасеровану цибулю, після чого вміст кожної ємності заливають невеликою кількістю окропу.
  • Тушкується страву в духовці до повної готовності м’яса близько 50 хвилин.
Дивіться також:  Хачапурі на кефірі – 8 рецептів приготування на сковороді і в духовці
Прокрутка до верху