З картоплею в горщиках
Рагу з яловичини з картоплею в горщиках – поживна і соковите блюдо, яке наситить навіть самого голодного чоловіка. Мінімум часу і зусиль – максимум результату!
Для підготовки страви використовуються:
- 300 г м’якоті;
- 6 картопляних бульб;
- стільки ж великих печериць;
- морквина;
- цибулина;
- пучок зелені;
- банку консервованого горошку;
- трохи води;
- сіль, спеції і соняшникову олію.
Черговість дій:
- Картопляні бульби нарізати брусочками, які обсмажуються до рум’яної скоринки на інтенсивному вогні, після чого викладається на дно горщиків.
- Гриби поділяються на більш дрібні частини, які обсмажуються слідом за картоплею і вирушають до нього ж в порційні ємності.
- Далі на гриби викладається морквяна стружка і горошок.
- М’ясо обсмажується і розподіляється по порціях.
- Останнім викладається пасеровану цибулю, після чого вміст кожної ємності заливають невеликою кількістю окропу.
- Тушкується страву в духовці до повної готовності м’яса близько 50 хвилин.