Як приготувати страву в мультиварці
Один із способів приготування м’ясного рагу передбачає наявність мультиварки.
У неї будемо закладати наступні продукти:
- ½ Кг вирізки;
- морквину;
- цибулину;
- помідор;
- перець солодкий;
- 200 мл сметани;
- пучок зелені;
- 1,5 л води;
- трохи соняшникової олії, борошна, солі і спецій.
Як приготувати рагу в мультиварці:
- В першу чергу готуються шматочки м’яса. Овочі нарізаються кубиками.
- У чашу мультиварки викладається м’ясо, яке обсмажується в програмі «Випічка» при постійному помішуванні.
- Через 5 хвилин в ємність відправляються цибульні кубики, до яких через аналогічний проміжок часу додається моркву.
- Через 7 хвилин до інших інгредієнтів поміщаються шматочки томату.
- Коли овочі стануть м’якими, вміст чаші заливається соусом зі сметани, розведеною у воді з сіллю і спеціями.
- Страва готується в режимі «Гасіння» близько 80 хвилин.