Рагу з яловичини – 7 рецептів, як приготувати смачне м’ясне рагу

Як приготувати страву в мультиварці

Один із способів приготування м’ясного рагу передбачає наявність мультиварки.

У неї будемо закладати наступні продукти:

  • ½ Кг вирізки;
  • морквину;
  • цибулину;
  • помідор;
  • перець солодкий;
  • 200 мл сметани;
  • пучок зелені;
  • 1,5 л води;
  • трохи соняшникової олії, борошна, солі і спецій.

Як приготувати рагу в мультиварці:

  • В першу чергу готуються шматочки м’яса. Овочі нарізаються кубиками.
  • У чашу мультиварки викладається м’ясо, яке обсмажується в програмі «Випічка» при постійному помішуванні.
  • Через 5 хвилин в ємність відправляються цибульні кубики, до яких через аналогічний проміжок часу додається моркву.
  • Через 7 хвилин до інших інгредієнтів поміщаються шматочки томату.
  • Коли овочі стануть м’якими, вміст чаші заливається соусом зі сметани, розведеною у воді з сіллю і спеціями.
  • Страва готується в режимі «Гасіння» близько 80 хвилин.
Дивіться також:  Як смачно приготувати горбушу — 11 рецептів
Прокрутка до верху