Рагу з яловичини – 7 рецептів, як приготувати смачне м’ясне рагу

Рагу з яловичини з томатною підливою

Рагу з підливою має угорські корені. На батьківщині вона готується в якості першої страви і носить відоме багатьом назва «гуляш». Однак це страва може виступати прекрасним другим блюдом і доповнювати рис або будь-який інший гарнір.

Інгредієнти:

  • 600 г яловичини;
  • 2 цибулини;
  • стопка оливкової олії;
  • в 2 рази більше томатної пасти;
  • сіль, мелений перець і паприка.

Хід роботи:

  • У сотейник викладаються цибульні півкільця, які обсмажуються на олії до золотистого кольору.
  • Далі до них надсилаються шматочки промитого і обсушенного м’яса.
  • Коли яловичина стане рум’яною, вміст солиться, приправляється і заливається водою з розведеною в ній томатною пастою.
  • Тушкується рагу 1 годину.
Дивіться також:  Що приготувати на вечерю швидко і просто? 38 рецептів та ідей
Прокрутка до верху