Рагу з яловичини з томатною підливою
Рагу з підливою має угорські корені. На батьківщині вона готується в якості першої страви і носить відоме багатьом назва «гуляш». Однак це страва може виступати прекрасним другим блюдом і доповнювати рис або будь-який інший гарнір.
Інгредієнти:
- 600 г яловичини;
- 2 цибулини;
- стопка оливкової олії;
- в 2 рази більше томатної пасти;
- сіль, мелений перець і паприка.
Хід роботи:
- У сотейник викладаються цибульні півкільця, які обсмажуються на олії до золотистого кольору.
- Далі до них надсилаються шматочки промитого і обсушенного м’яса.
- Коли яловичина стане рум’яною, вміст солиться, приправляється і заливається водою з розведеною в ній томатною пастою.
- Тушкується рагу 1 годину.