Рагу з яловичини – 7 рецептів, як приготувати смачне м’ясне рагу

Технологія приготування в духовці

Щоб рагу наситилося ароматами трав і спецій, страва гаситься в духовій шафі протягом досить тривалого часу. Але довгоочікуваний результат того вартий.

Складові вишуканої страви з дієтичним м’ясом:

  • 1 кг яловичої вирізки;
  • 50 г борошна;
  • стільки ж оливкової олії;
  • цибулина;
  • морквина;
  • 2 стебла селери;
  • 300 мл бульйону;
  • 30 г томатної пасти;
  • 3 картопляні бульби;
  • італійські трави, сіль, коріандр, щіпка цукру і пір’я цибулі.

Основні кроки приготування:

  • В мисці борошно змішується з сіллю, після чого суміш викладається попередньо порізане на шматки м’ясо.
  • На гарячому оливковій олії м’ясні шматочки обсмажуються порційно і викладають на тарілку.
  • Подрібнені довільними скибочками овочі, включаючи стебла селери, пассеруются близько 10 хвилин до м’якості, після чого в сковороду з товстим дном повертається м’ясо.
  • Вміст посуду заливається водою з розведеною в ній пастою і відправляється в духовку на 2 години.
  • Після закінчення зазначеного часу в сковороду відправляються нарізану брусочками картоплю і пір’я цибулі.
  • Готується блюдо в духовці ще півгодини під кришкою.
Дивіться також:  Бастурма з курячої грудки в домашніх умовах
Прокрутка до верху