Технологія приготування в духовці
Щоб рагу наситилося ароматами трав і спецій, страва гаситься в духовій шафі протягом досить тривалого часу. Але довгоочікуваний результат того вартий.
Складові вишуканої страви з дієтичним м’ясом:
- 1 кг яловичої вирізки;
- 50 г борошна;
- стільки ж оливкової олії;
- цибулина;
- морквина;
- 2 стебла селери;
- 300 мл бульйону;
- 30 г томатної пасти;
- 3 картопляні бульби;
- італійські трави, сіль, коріандр, щіпка цукру і пір’я цибулі.
Основні кроки приготування:
- В мисці борошно змішується з сіллю, після чого суміш викладається попередньо порізане на шматки м’ясо.
- На гарячому оливковій олії м’ясні шматочки обсмажуються порційно і викладають на тарілку.
- Подрібнені довільними скибочками овочі, включаючи стебла селери, пассеруются близько 10 хвилин до м’якості, після чого в сковороду з товстим дном повертається м’ясо.
- Вміст посуду заливається водою з розведеною в ній пастою і відправляється в духовку на 2 години.
- Після закінчення зазначеного часу в сковороду відправляються нарізану брусочками картоплю і пір’я цибулі.
- Готується блюдо в духовці ще півгодини під кришкою.