Рагу з яловичини – 7 рецептів, як приготувати смачне м’ясне рагу

З чорносливом в сметанному соусі

Сухофрукти надають і без того насиченого смаку обговорюваного страви особливу пікантність.

Щоб втілити рецепт рагу з яловичини, на кіло м’яса і склянку чорносливу додатково будуть потрібні:

  • 250 мл сметани;
  • цибулина;
  • 50 г борошна;
  • трохи солі, кориці, меленого перцю.

Покрокова інструкція приготування:

  • Вирізка промивається, звільняється від плівок і нарізати смужками, які для м’якості злегка відбиваються.
  • Шматочки м’яса обсмажуються при постійному помішуванні на інтенсивному вогні.
  • Після придбання м’ясом коричневого кольору до нього додається подрібнену цибулю.
  • Через 5 хвилин вміст сковороди заливається соусом з пережареної борошна, сметани і невеликої кількості води.
  • Блюдо солиться, приправляється і гаситься півгодини, після закінчення яких до іншим продуктам додається подрібнений чорнослив.
  • Рагу продовжує готується ще такий же відрізок часу.
Дивіться також:  Креветки в клярі – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху