Райдужний торт – 7 рецептів, як приготувати гарний і незвичайний торт в домашніх умовах

Райдужний торт від «Я ТОРТодел»

У варіанті райдужного торта з каналу «Я ТОРТодел» на Youtube пропонується легкий бісквіт з просоченням і йогуртовий крем.

На один корж:

  • два яйця;
  • 30 г цукру;
  • 60 г борошна;
  • 10 г крохмалю;
  • 2 г соди;
  • 5 г розпушувача;
  • гелевий барвник.

Етапи роботи:

  • Збити яйця з цукром.
  • Додати 3 краплі барвника.
  • Просіяти сухі інгредієнти в яєчну суміш.
  • Ще раз все збити.
  • Викласти тісто у змащену форму.
  • Випікати в розігрітій до 155 С духовці 15 хвилин. Якщо використовується одна форма, то поки випікається один корж, готують тісто для наступного.
  • Зрізати верхівки з остиглих коржів.
  • Розвести згущене молоко водою, приблизно 1:1.
  • Просочити всі коржі, але для нижнього використовувати в два рази менше просочення.

Йогуртовий крем:

  • 450 мл кондитерських вершків «Белларія»;
  • 80 г вареного згущеного молока;
  • ванілін,
  • 300 г йогурту «Чудо» зі смаком персик-маракуйя.

Всі інгредієнти охолодити до 2 – 3 ºС.

  • Збити вершки зі згущеним молоком і ваніліном в густий крем.
  • Додати йогурт і знову все збити. В отриманому складі залишаться невеликі шматочки фруктів з йогурту.
  • Крем охолодити.
  • Зібрати торт.
Дивіться також:  Пряники – 14 рецептів приготування в домашніх умовах