Рецепт фінської вершкового супу з лососем – Лохикейтто

Лохикейтто – фінський вершковий суп з лососем

Як варіант, розглянемо приготування вершкового супу з традиційного фінському рецептом.

Рецепт приготування не так простий, але результат, будемо сподіватися, того коштує.

Лохикейтто або фінський суп з лосося з вершками має ніжний, приємний вершковий смак, цей суп досить ситний і дуже смачний.

Інгредієнти – ті ж, що і в попередньому рецепті, за винятком моркви, молока та деяких спецій, приправ, доповнень.

Рецепт приготування лохикейтто – фінської вершкового супу з лососем

Приготування бульйону

Рибний суповий набір (голова і хвіст риби) залити водою, перед початком кипіння зняти піну, додати цибуля – 1 шт., порізаний навпіл або ж на чверть, перець горошком – 5-6 горошин і 2-3 сушених лаврових листа і варити близько 20ти хвилин. Готовий бульйон процідити, відварну рибу розібрати, видаливши кістки і все те, що вважаєте зайвим, розібрану м’якоть відкласти. При відсутності необхідних складових, готувати суп можна на воді.

Дивіться також:  Суп-пюре з печериць з вершками – 9 рецептів приготування