Готуємо покроково в мультиварці
Смачними, надзвичайно ніжними, а найголовніше, досить швидкими по часу приготування виходять голубці, зварені в мультиварці.
Використовуємо перелік вищевказаних компонентів і готуємо покроково в мультиварці ароматні голубці:
- Запарюємо листя капусти в окропі.
- Поки промиваємо в холодній воді рис.
- Дрібно нарізаємо цибулю, моркву натираємо, використовуючи крупну тертку.
- Половину цибулі і моркви обсмажуємо на олії.
- Іншу частину додаємо у фарш.
- Рис відварити до напівготовності, фарш підсмажити на соняшниковій олії до готовності.
- Змішати всі компоненти начинки.
- Коли листя капусти стануть м’якими, дістати їх і остудити. З капустяного листа зрізати тверду прожилку або акуратно відбити її. Приблизно на третину листа покласти фарш і щільно загорнути.
- Укласти голубці в чашу мультиварки. Залити овочевим бульйоном або водою і поставити на режим «Гасіння». Так як всі компоненти вже майже готові, потрібно лише дочекатися поки капустяні листи стануть м’якими.
- Голубці з капусти готові. Подавати зі сметаною.