Рецепт голубців класичний – 7 варіантів приготування в мультиварці, в духовці і в каструлі

Готуємо покроково в мультиварці

Смачними, надзвичайно ніжними, а найголовніше, досить швидкими по часу приготування виходять голубці, зварені в мультиварці.

Використовуємо перелік вищевказаних компонентів і готуємо покроково в мультиварці ароматні голубці:

  • Запарюємо листя капусти в окропі.
  • Поки промиваємо в холодній воді рис.
  • Дрібно нарізаємо цибулю, моркву натираємо, використовуючи крупну тертку.
  • Половину цибулі і моркви обсмажуємо на олії.
  • Іншу частину додаємо у фарш.
  • Рис відварити до напівготовності, фарш підсмажити на соняшниковій олії до готовності.
  • Змішати всі компоненти начинки.
  • Коли листя капусти стануть м’якими, дістати їх і остудити. З капустяного листа зрізати тверду прожилку або акуратно відбити її. Приблизно на третину листа покласти фарш і щільно загорнути.
  • Укласти голубці в чашу мультиварки. Залити овочевим бульйоном або водою і поставити на режим «Гасіння». Так як всі компоненти вже майже готові, потрібно лише дочекатися поки капустяні листи стануть м’якими.
  • Голубці з капусти готові. Подавати зі сметаною.
Дивіться також:  Голубці з пекінської капусти – 7 рецептів
Прокрутка до верху