З фаршем і рисом в духовці
Багато господинь задаються питанням, як приготувати в духовці дивовижні голубці, щоб вони були ніжними, смачними і при цьому не переварилися. Використовуємо перелік інгредієнтів, зазначених у класичному рецепті, але враховуємо особливості приготування в духовці.
Як приготувати:
- Застосовуйте керамічну або іншу жаростійкий посуд з кришкою.
- Використовуйте вже наполовину готові компоненти начинки.
- Якщо ви хочете, щоб голубці приготувалися максимально швидко, гарненько распарьте капустяне листя. Фаршируйте їх вже приготовленої начинкою.
- Процес займе в середньому 40 хвилин, при температурі 180-190 градусів.
Після приготування голубців, витягніть їх з каструлі чи казана і красиво викладіть на тарілку, полийте зверху густою домашньою сметаною, посипте заздалегідь порізаною зеленню.