Рецепт голубців класичний – 7 варіантів приготування в мультиварці, в духовці і в каструлі

З фаршем і рисом в духовці

Багато господинь задаються питанням, як приготувати в духовці дивовижні голубці, щоб вони були ніжними, смачними і при цьому не переварилися. Використовуємо перелік інгредієнтів, зазначених у класичному рецепті, але враховуємо особливості приготування в духовці.

Як приготувати:

  • Застосовуйте керамічну або іншу жаростійкий посуд з кришкою.
  • Використовуйте вже наполовину готові компоненти начинки.
  • Якщо ви хочете, щоб голубці приготувалися максимально швидко, гарненько распарьте капустяне листя. Фаршируйте їх вже приготовленої начинкою.
  • Процес займе в середньому 40 хвилин, при температурі 180-190 градусів.

Після приготування голубців, витягніть їх з каструлі чи казана і красиво викладіть на тарілку, полийте зверху густою домашньою сметаною, посипте заздалегідь порізаною зеленню.

Дивіться також:  Голубці в духовці в томатно-сметанному соусі – 6 рецептів
Прокрутка до верху