Рецепт голубців класичний – 7 варіантів приготування в мультиварці, в духовці і в каструлі

Класика жанру від Лазерсона

Шанований багатьма телевізійний кухар Ілля Лазерсон розкриває свої секрети приготування голубців. Найперше – підварити капустяне листя і відварити до напівготовності промитий рис.

Для начинки кухар використовує свинячий і яловичий фарш в однаковій пропорції. М’ясо Ілля не перемелює, а дрібно нарізає. В якості начинки не обов’язково повинен бути тільки рис і фарш, можна сміливо експериментувати. А ще, Ілля рекомендує перед варінням, обсмажити голубці на рослинному маслі. Це, звичайно, робить процес приготування довше, але смак отримує багатшими.

Дивіться також:  Ліниві голубці в мультиварці – 5 рецептів
Прокрутка до верху