Рецепт голубців класичний – 7 варіантів приготування в мультиварці, в духовці і в каструлі

З курячим фаршем

Особливість страви в тому, що його можна зробити оптимальним по калорійності. Якщо додати мінімум масла, а замість свинячого фаршу – курячий, то голубці можна включити в дієтичне меню. Хоча не обов’язково переслідувати мету зниження поживності, нерідко варто спробувати голубці з курячим м’ясом для різноманітності. Тим більше з такою начинкою голубці готуються на порядок швидше.

Вам знадобиться:

  • склянку рису круглозернистого;
  • фарш курячий або січене куряче м’ясо – 300 грам;
  • капуста – головка;
  • цибулина;
  • морква;
  • зелень;
  • олія на рослинній основі.

Як приготувати:

  • Прокип’ятити листя капусти.
  • Поки вони остигають, приготувати начинку.
  • Натерти моркву, нарізати цибулю. Половину овочів обсмажити.
  • Змішати м’ясо, рис, обсмажені і сирі овочі. Додати рубану зелень.
  • Начинка готова, можна приступати до основного процесу приготування.
  • Коли ви їх закрутіть, повністю залийте окропом, посоліть воду. Доведіть до кипіння і зробіть повільний вогонь. За 30 хвилин блюдо буде готово. Швидкість приготування – ще один плюс голубців з курячим фаршем.
Дивіться також:  Ліниві голубці в мультиварці – 5 рецептів
Прокрутка до верху