Рецепт голубців класичний – 7 варіантів приготування в мультиварці, в духовці і в каструлі

Доповнюємо класичний рецепт грибами

Однаково смачними і поживними виходять голубці з грибами, що ще раз говорить про універсальність і геніальності цієї страви.

Таким чином, навіть у піст можна дозволити собі насолодитися чудовим смаком голубців:

  • рис – 1 склянка;
  • гриби (сухі або свіжі відварені) – 300 грам;
  • капуста – 1 головка;
  • цибулина;
  • морква;
  • томатна паста
  • зелень;
  • рослинне масло.

Як приготувати:

  • Спосіб приготування такий же, як і в попередньому рецепті, за винятком додавання грибів замість м’яса.
  • Додавання основного компонента абсолютно не позначається на смаку страви. Навпаки, він стає ще багатшим!

Не пропустіть можливості і приготуйте голубці з грибами не лише в піст, але і для нового смаку улюбленої страви.

Дивіться також:  Голубці в мультиварці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху