Доповнюємо класичний рецепт грибами
Однаково смачними і поживними виходять голубці з грибами, що ще раз говорить про універсальність і геніальності цієї страви.
Таким чином, навіть у піст можна дозволити собі насолодитися чудовим смаком голубців:
- рис – 1 склянка;
- гриби (сухі або свіжі відварені) – 300 грам;
- капуста – 1 головка;
- цибулина;
- морква;
- томатна паста
- зелень;
- рослинне масло.
Як приготувати:
- Спосіб приготування такий же, як і в попередньому рецепті, за винятком додавання грибів замість м’яса.
- Додавання основного компонента абсолютно не позначається на смаку страви. Навпаки, він стає ще багатшим!
Не пропустіть можливості і приготуйте голубці з грибами не лише в піст, але і для нового смаку улюбленої страви.