Гранатовий Соус наршараб Рецепт №2
Інгредієнти для гранатового соусу:
- – 500 мл гранатового соку;
- – 200 грам цукру;
- – кориця і гвоздика.
Як приготувати гранатовий соус:
- 1. Готуємо гранатовий сік або ж використовуємо покупної.
- 2. Переливаємо наш сік в глибоку каструлю і ставимо на повільний вогонь.
- 3. Доводимо до кипіння і додаємо в сік цукор.
- 4. Продовжуємо варити на повільному вогні. Гранатовий сік має проваритися не менше 2-х разів. Під час варіння його необхідно помішувати за допомогою дерев’яної ложки.
- 5. Кладемо в марлю корицю, гвоздику і робимо маленький мішечок.
- 6. Цей мішок необхідно помістити в каструлю до соку (за 10 хвилин до 2-го закипання).
- 7. За бажанням можна додати ще кілька столових ложок цукру. Все акуратно перемішати, і даємо настоятися соусу приблизно 10 хвилин.
- 8. Подаємо до м’ясних страв.