Рецепт гранатового соусу наршараб

Гранатовий Соус наршараб Рецепт №2

 

 

Інгредієнти для гранатового соусу:

  • – 500 мл гранатового соку;
  • – 200 грам цукру;
  • – кориця і гвоздика.

 

Як приготувати гранатовий соус:

  • 1. Готуємо гранатовий сік або ж використовуємо покупної.
  • 2. Переливаємо наш сік в глибоку каструлю і ставимо на повільний вогонь.
  • 3. Доводимо до кипіння і додаємо в сік цукор.
  • 4. Продовжуємо варити на повільному вогні. Гранатовий сік має проваритися не менше 2-х разів. Під час варіння його необхідно помішувати за допомогою дерев’яної ложки.
  • 5. Кладемо в марлю корицю, гвоздику і робимо маленький мішечок.
  • 6. Цей мішок необхідно помістити в каструлю до соку (за 10 хвилин до 2-го закипання).
  • 7. За бажанням можна додати ще кілька столових ложок цукру. Все акуратно перемішати, і даємо настоятися соусу приблизно 10 хвилин.
  • 8. Подаємо до м’ясних страв.

 

Дивіться також:  Французький цибульний суп – 7 рецептів приготування