Рецепт лагмана в домашніх умовах

Готуємо традиційний лагман

Час приготування – півтори години.

Кількість порцій – 8.

Склад продуктів для традиційного лагмана:

  • Баранина – 400 грам.
  • Лагманная локшина – одна пачка.
  • Кілька морквин.
  • Три цибулини.
  • Кілька картоплин.
  • Солодкий болгарський перець – 4 шт.
  • Помідори – 400 грам.
  • Зелень.
  • Спеції.
  • Гострий перець.
  • Часник.

Рецепт приготування традиційного лагмана

Спочатку потрібно відварити готову покупну локшину або зробити її самостійно. Вода з локшини буде використовуватися для приготування підливи.

Для приготування підливи баранина очищається і нарізається на довгі і плоскі шматочки. Баранячий жир, нарізати на кубики і викладається на дні каструлі. Він розтоплюється до шкварок на невеликому вогні.

Шкварки дістаються з каструлі, і баранина викладається в неї після витоплювання жиру. Під час обсмажування в неї повинна з’явитися коричнева скоринка. Потім до неї додаються півкільця цибулі. Лук повинен стати золотистим. Додається морквина, яка попередньо нарізана на тонку соломку, і болгарський перець.

До інгредієнтів додається сиру картоплю, нарізану на коротку велику соломку. Вміст каструлі посипаємо спеціями (паприкою, чорним перцем, бадьяном), солимо, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Далі інгредієнти заливаються бульйоном, що залишився після відвареної локшини. Підлива поки вариться картопля повністю не приготується.

Для приготування заправки потрібно нарізати часник і гострий перець. Для аромату в заправку додається подрібнена зелень і селеру. В підливку додається гостра заправка, добре перемішується, гаситься хвилину.

Для подачі лагмана використовуйте глибоку піалу. Для початку викладіть локшину, яку потрібно обшпарити окропом, і полийте її підливою. Прикрасити можна за допомогою зелені.

Дивіться також:  Горохова каша – покрокові рецепти з фото!
Прокрутка до верху