Рецепт лагмана в домашніх умовах

Рецепт домашньої локшини для лагмана

Щоб тісто не рвалося під час розкочування і вийшло м’яке і еластичне, в нього потрібно додати велику кількість солі. З домашньою локшиною лагман виходить смачним, наваристим і насиченим.

Склад продуктів для домашньої локшини:

  • Борошно – 520 гр.
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Рослинна олія – 50 мл

Приготування домашньої локшини

В будь-якої ємності з’єднується борошно з сіллю і водою. Потім тісто вимішується. Його потрібно спочатку перемішати з допомогою ложки, а потім за допомогою рук.

Тісто перекладається на дошку, яка посипана борошном. На дошці тісто вимішується мінімум 10 хвилин, трохи потрібно додавати борошно. Тісто має бути крутим.

Тісто перекладається в пакет і залишається на 60 хвилин. Потім воно добре розминається, при необхідності додається борошно.

Тісто розкочується в пласт. Його потрібно розрізати на маленькі шматочки, і скачати їх у вигляді однакових ковбасок. Тісто закручується по колу і залишають на 10 хвилин.

Потім скручений тісто акуратно розкручується і розтягується. Отримана смужка скручується, занурюється в масло і залишається на деякий час. Інші кружечки піддаються того ж процесу.

З першого кружечка розкочується отримана ковбаска, і тонкі нитки, що складаються в два рази. Вони беруться за краї і відбиваються об стіл, повинна вийти тонка локшина. Потім вона розкладається на поверхні столу. Локшина вариться для лагмана не більше 5 хвилин.

Дивіться також:  Соуси до м’яса – кращі рецепти з фото
Прокрутка до верху