Рецепт сирного крему. Швидко і смачно.

Приготування торта зефірного

  • Взяти зефір і розламати його навпіл.
  • Приготувати сирний крем за рецептом, вказаною вище.
  • Розкласти на блюді перший шар половинок зефіру. Промазати шаром сирного крему так, щоб він заповнював невеликі зазори між половинками
  • Поверх сирного крему викласти залишилися половинки зефіру і знову щільно викласти крем.
  • Прикрасити торт розмеленими в кавомолці вафлями, часточками мандаринів або скибочками лимона. Поставити торт в холодильник на 2 доби. Торт буде свіжим протягом тижня.
  •  

    Дивіться також:  Стрілки часнику рецепт приготування на зиму – 13 рецептів
    Прокрутка до верху