Рецепт сирного крему. Швидко і смачно.

Юмбрики

З дитинства улюблений десерт. Готується з того ж заварного тіста, що і еклери, тільки з сирним кремом.

Інгредієнти для юмбриков:

  • борошно -220 гр.,
  • масло – 100гр.,
  • вода – 180 мл,
  • яйця – 4 шт.,
  • сіль – щіпка,
  • сирний крем – 400 гр.,
  • цукрова пудра – за смаком.

Приготування юмбриков з сирним кремом

  • Спочатку приготувати заварне тісто. Для його приготування вскипятитьвы воду, додати масло і сіль, постійно помішувати. Потім в суміш всипати борошно перемішати тісто і заварити в каструлі, поки не випарується волога. Тісто перекласти в окремий посуд, трохи остудити і по одному вбивати в нього яйця, ретельно перемішуючи тісто, поки не вбереться в масу повністю яйце, потім вбивати інше.
  • На деко, застелений пергаментним папером або папером для випічки столовою ложкою розкласти тісто і випікати в духовці.
  • Викласти пампушки заготовки на кухонний рушник і остудити
  • Приготувати сирний крем, як описано вище.
  • Кожну заготовку надрізати збоку лезом. Пампушка являє собою порожню поверхню. Якщо маленький надріз, то можна з допомогою кондитерського шприца заповнити середину пампушки кондитерським кремом. А можна заповнити порожнину заготовки маленькою ложечкою. Юмбрики посипати цукровою пудрою і скласти на блюді.
  • Дивіться також:  Рецепт супу Бограч гуляш
    Прокрутка до верху