Юмбрики
З дитинства улюблений десерт. Готується з того ж заварного тіста, що і еклери, тільки з сирним кремом.
Інгредієнти для юмбриков:
- борошно -220 гр.,
- масло – 100гр.,
- вода – 180 мл,
- яйця – 4 шт.,
- сіль – щіпка,
- сирний крем – 400 гр.,
- цукрова пудра – за смаком.

Приготування юмбриков з сирним кремом
Спочатку приготувати заварне тісто. Для його приготування вскипятитьвы воду, додати масло і сіль, постійно помішувати. Потім в суміш всипати борошно перемішати тісто і заварити в каструлі, поки не випарується волога. Тісто перекласти в окремий посуд, трохи остудити і по одному вбивати в нього яйця, ретельно перемішуючи тісто, поки не вбереться в масу повністю яйце, потім вбивати інше.
На деко, застелений пергаментним папером або папером для випічки столовою ложкою розкласти тісто і випікати в духовці.
Викласти пампушки заготовки на кухонний рушник і остудити
Приготувати сирний крем, як описано вище.
Кожну заготовку надрізати збоку лезом. Пампушка являє собою порожню поверхню. Якщо маленький надріз, то можна з допомогою кондитерського шприца заповнити середину пампушки кондитерським кремом. А можна заповнити порожнину заготовки маленькою ложечкою. Юмбрики посипати цукровою пудрою і скласти на блюді.