
Рецепт пряного яблучного сидру
Витрата часу – 20 хв.
Кількість порцій – 6.
Склад продуктів для пряного яблучного сидру:
- 1. Кориця – 3 палоч.
- 2. Бадьян – 3 шт.
- 3. Гвоздика – 1 ст. л.
- 4. Мускат – 1 ч. л.
- 5. Порошок імбиру – ½ ч. л.
- 6. Сидр з яблук – 6 чаш.
- 7. Ром – ½ чаш. (необов’язково).
Приготування пряного яблучного сидру
Кориця змішується з бадьяном, гвоздикою, мускатним горіхом і імбиром, і зав’язується в мішечок. Сидр виливається у велику каструлю і доводиться до кипіння на слабкому вогні. Мішечок з приправами занурюється в сидр і вариться близько 15 хвилин. При бажанні можна додати трохи рому. Після цього мішечок дістається з напою. Коктейль розливається порційно і подається з корицею.