Рецепти літніх других страв

Кабачки, запечені з сиром

Витрата по часу – 40 хв.

Порції – 6.

Склад продуктів для кабачків, запечених з сиром:

  • 3 кабачка.
  • 300 грам сиру.
  • Зелень.
  • 1 яйце.
  • Часник – 1 дол. (при бажанні).
  • Приготування кабачків, запечених з сиром

    Кабачки потрібно розрізати на кілька половинок, серцевину необхідно вирізати, а дно залишити. Сир змішують з яйцем, дрібно нарізаною зеленню. Начинка солиться за смаком. Кабачки фаршируються приготовленої сирною сумішшю.

    Форма для випікання застеляється фольгою або спеціальним папером. Фаршировані кабачки викладаються на форму і відправляються в духовку на 20 хвилин. Сир повинен стати рум’яним.

    Дивіться також:  Як приготувати міні-торт
    Прокрутка до верху