Рецепти помідорів в томатному соусі

Помідори в соусі із зелених помідорів

Осінь. На полях збирають останні помідори, Які йдуть на солку. Але, при бажанні з них теж можна зробити досить смачний соус.

Інгредієнти для соусу із зелених помідорів:

  • томати – 4 кг,
  • кріп -1 пучок,
  • масло рослинне – 125 гр.,
  • сіль – 60 гр.,
  • цукор – 40 гр.,
  • оцет 10 мл,
  • часник – 300 гр.,
  • пекучий перець – 2

 

Приготування соусу із зелених помідорів

  • Помідори бурі і зелені промити, видалити плодоніжку, нарізати шматочками і пропустити через м’ясорубку. Разом з томатами прокрутити і пекучий перець, очищений від насіння.
  • Перелити томатно – перцеву масу в каструлю і варити на середньому вогні годину.
  • Кріп промити і дрібно порізати. Часник очистити, стовкти в ступці до кашоподібного стану.
  • Додати до томатного пюре часник, сіль, цукор, рослинна олія , оцет, кріп і варити ще годину, постійно помішуючи дерев’яною лопаткою.
  • Помідори консервувати звичайним способом, описаним вище.
  •  

    Дивіться також:  Соус до риби - 10 простих і смачних рецептів
    Прокрутка до верху