Рецепти солодкої гарбуза в духовці з фото

Рецепт №2

Час приготування: 1 година 30 хвилин
Кількість порцій: 4.

Інгредієнти:

  • гарбуз 0.5 кг
  • молока 100 мл
  • борошно 200 гр
  • яйця 2 шт
  • сметана 100 гр
  • олія соняшникова, сіль, приправи

Як готувати:

Очищену миту гарбуз ріжемо шматочками, солимо і відставляємо просочитися хвилин на 20. Тим часом замішуємо тісто з борошна, молока, яєць і дрібки солі. Скибочки гарбуза покриваємо в тісто і обсмажуємо до скоринки. Після викладаємо у форму і поливаємо сметаною. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.

 

Дивіться також:  Як приготувати насипний яблучний пиріг
Прокрутка до верху